GOODIEBOX | JUNI 2016 ♥

Månedens Goodiebox landede herhjemme for en uges tid siden. Temaet denne måned er Scandinavian Summer og byder primært på pleje produkter. Jeg kan altså godt indrømme allerede nu at jeg er lidt skuffet - jeg vil have maaaaakeeeeuuppp og ansigtsmasker, kom nu! 

Beauty Made Easy Oil Blotting Sheets produkter som disse er super tiltrængte i min håndtaske for tiden, luft fugtigheden især, er med til at gøre at jeg ligner et olieret mess..! Blotting sheets er små ultra tynde papir servietter der suger overskydende olie til sig, du dupper let produkter de steder hvor behovet opstår, efterfølgende kan man følge op med en pudder - men jeg oplever at produktet her gør mig mat efterfølgende. 

ZENZ Organic Hair Treatment Pure no. 03 Jeg er nok lidt skør når det kommer til mine hårprodukter, de skal nemlig helst dufte af så meget som muligt... hårkuren her dufter af ingenting, og det kan jeg ikke lide. Dog er den perfekt til de af jer der døjer med sart/tør hovedbund. Hårkuren her er allergi testet og styrker både hovedbunden og håret - efterlader håret skinnende og blødt og kan give selv det mest ødelagte hår lidt af livet tilbage. Kan sidde i håret i 10-30 minutter, cirka en gang i ugen.

Deodoc Deowipes Intimate produktet her ved jeg ikke lige hvad jeg skal bruge til! men jeg tænker det at super praktisk til dem af jer der skal på festival til sommer. Små praktiske intim servietter der giver en mild duft og samtidig tilføre anti-perspirant. Kan bruges under armene såvel som 'down-there' til at holde en frisk, det er nemlig ikke altid at man BARE lige kan gå i bad på festival. Der er 10 i en pakke og man bruger cirka en til to pr. dag. - Dermatologisk og Gynækologisk testet.  

 Emite Eyelid Base Produktet her er en base til øjenskygge, altså en slags primer. Produktet her fungere helt som det skal, men jeg havde egentligt ikke forventet andet fra Emite - da de laver rigtig lækre produkter. Øjenskyggen holder hele dagen og får en dybere og mere intenst pigmentering ved brug af primer. Er du så heldig allerede at være GB medlem så kan du jo bruge denne og hvis ikke, så er mit klare råd at du får fat i en primer, selv billigere øjenskygger ligger nemlig meget pænere, længere og mere jævnt. haps.

Urtekram Aloe Vera Gel denne ryger direkte i min taske, jeg elsker Urtekram og deres produkter. De er milde, naturlige og veganske, og det giver plusser på min konto. Jeg har primært brugt produkter fra deres Nordic Birch serie og aloe vera serien er derfor ny for mig, dette er dog bare en helt almindelig aloe vera gel - som for mig, er guld værd. Aloe vera er fantastiske til mange ting, men min favorit evne produktet har, er at lindre min soleksem. Kun thumbs up herfra! - PS: Ekspert tippet herfra er at ligge den i køleskabet, på den måde køler den ekstra når huden trænger til pleje. 

BLIV MEDLEM AF GOODIEBOX HER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar