Luksus vat? øh...

Jeg har testet luksus vat, ja... det findes altså.!! Produktet herover er dansk produceret og 100% bomuld. Jeg har før brugt vatrondellerne fra Yniq, men ærligt, så var det bare nemmere at række ud efter dem der var tilgængelige på hylderne, når jeg alligevel handlede ind. Det er faktisk rigtig ærgerligt, for disse vatrondeller er super lækre, og går ikke fra hinanden når man putter våde produkter på, ligesom mange af de billige mærke har det med at gøre. Vatrondellen forbliver solid før, under og efter rens, og jeg kan derfor nøjes med en enkelt til mit ansigt. Kvaliteten opvejet med prisen er ganske fin, det er bare ren og skær dovenhed der gør at jeg ikke klikker produktet her hjem noget oftere. Prisen er fair og ligger på 14,25 for 80 vatrondeller. 

Deres cosmetics sticks er også ganske fine, den ene ende er spids som gør det nemt at komme til. produktet er ideelt til 'clean-ups' i den daglige makeup rutine og små ups'ere. Sticksne er desuden 100% økologisk bomuld og har 85 i en pakke. Jeg må dog pointere at jeg ikke forstår hvorfor den anden ende er flade og kantet???? 

Har i prøvet disse og hvad synes i? 
(måske nogen af jer, ligesom jeg, fik produkterne i en goodiebox?) 1 kommentar:

  1. Jeg håbede lige du vidste hvorfor den så sådan ud i den anden ende!!!! 😂

    SvarSlet