BLOGBYCC PÅ INSTAGRAM #2

Følger du mig på instagram??? @Blogbycc.dk

 • For et par uger siden, fik jeg den nye Limited Edition serie fra Plaisir tilsendt, super lækre body butters, som alle dufter helt fantastisk! Især den med havtorn har vundet mit hjerte. Granatæble versionen er nu også hammer lækker.... 
 • En gang imellem er en fin rød læbestift og lille trut bare alt man behøver.
 • jeg fik endelig mine lipkits fra Kylie cosmetics, og de er altså ret gode og så dufter de af kage.... Har i forresten deltaget i min giveaway om et lipkit?! HER 
 • Jeg opdagede også et nyt beauty musthave. Nemlig denne solcreme med spf 50... Efterlader huden med et let teint som tilpasser sig netop DIN hudtone.. Dét er altså ret smart.. Og så gløder huden helt. 
 • Jeg elsker makeup... Det er ingen hemmelighed. Min anden store kærlighed er dog mine dyr. På billedet ses min yndlings af dem alle. 
 • Jeg fik også lov til at teste hårprodukter fra Paul Mitchell, produkter der stadig er en del af min hårpleje rutine idag, jeg er VILD med dem. 
 • En gang imellem må man gerne bruge lidt penge på sig selv (jeg gør det bare oftere...) Denne gang blev det en ny parfume - som jeg faktisk havde brug for. Parfumer er sådan en ting jeg først bruger penge på, når jeg er ved at løbe tør. Jeg har altid kun en af gangen, og køber aldrig den samme. 
 • LF boxen var som mange gange før, fantastisk. 
 • I LF boxen var desuden et HELT nyt bryn produkt fra Benefit - et produkt jeg også har ELSKET lige siden. Denne er en prøve version, men fullsize versionen indeholder også en 'børste' til at blende og rette brynene med efter produktet er på huden.


2 kommentarer:

 1. Vil have LF box 😥😪😫
  Er abonnement bindende?

  SvarSlet
  Svar
  1. ej har overset din kommentar smukke! Du kan tilmelde dig i henholdsvis 1,3,6,9,12 måneder, mener jeg :-) nu længere tid du binder dig for, nu billigere bliver din månedlige pris. Jeg er bundet for 12 mdr og giver 108 inkl fragt om måneden

   Slet