Sol, kom lige igen!

Da solen for et par ugen siden tittede frem igen, varmere end nogensinde dette år, fik jeg nogle lækre produkter ind af døren. Solcremerne fra P20 er SÅ anbefalelsesværdige, og jeg ved faktisk ikke hvorfor de ikke er havnet på bloggen noget før, det er jo det mest ultimative beauty MUST-HAVE om sommeren. Og ja, sommeren er nok overstået, men nu har jeg altså en undskyldning for at bestille en afbudsrejse et sted hen i det nye år, hvilket jeg lidt drømmer om. 

Solcremerne fra P20 er uden parfume, farvestoffer, parabener og andre konserveringsmidler og kan klare op til 80 minutters badning! holder cirka til 10 timers solbadning, men jeg vil dog alligevel undlade solens værste stråler og blive i skyggen. Produktet er spray, og har en lidt sær duft, men det gør mig nu ikke det store, fedter OVERHOVEDET ikke *MEGA PLUS* og jeg har endnu ikke oplevet grimme mærker på tøjet heller. P20 forhandles i matas og på med24.dk.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar