SOSAR, OSKIA, MURAD!

Er der noget jeg virkelig har fået øjnene op for, det sidste års tid, så er det hudpleje. Min kærlighed går især til ansigtsmasker, især dem der er lidt skæve, anderledes og nytænkende. De masker jeg ofte rækker ud efter er af billedet her. Jeg har dog flere i mit skab, heriblandt en plaisir peel off maske, som min hud møder en gang i ugen (max). Den er effektiv, men en ubehagelig fornøjelse, da det udover urenheder også hiver samtlige dun ud i ansigtet. Min favoritter for tiden er fra henholdsvis Oskia, Murad & Sosar

OSKIA Renaissance Mask masken her er anderledes end masker jeg før har ejet. Denne er nemlig en slags 'balm' og føles mere som en læbepomade end noget andet. Den påføres afrenset tør hud og skal sidde på i 10-20 minutter, herefter tager man en smule vand på fingerspidserne og aktivere masken ved at massere ind igen. Herefter skylles den af i lunkent vand - Masken her hjælper min hud når den er stresset og mindsker udbrud op til f.eks. menstruation, hvor jeg har det med at blive uren ved kæben. Jeg får desuden en lækker glød og føler mig mindre grå i det kolde efterårsvejr. 

SOSAR Sacred Forest Peat Mask føj hvor jeg hadede denne da jeg først fik den, i en Goodiebox... Men åh, hvor blev jeg klogere. Det er nemlig super vigtigt at man husker bruger denne lige efter et bad, det var ihvertfald hvad der gjorde tricket for mig. Masken her strammer de helt rigtigt steder, og læner man hovedet tilbage kan man virkelig mærke at den virker. Bagefter føles min hud ren og en anelse tør, så husk en god creme. Fik jeg desuden nævnt at produktet her KUN indeholder 2... TO !!!!! ingredienser!? Den hjælper med at stabilisere produktionen af olie i huden, hvad end det er fordi du mangler den, eller overproducere, så gør masken fra SOSAR altså tricket! Ulempen er lidt, at den ikke er super nem at få af og at man nok grisser lidt, det gør jeg ihvertfald! Den er dog helt klart favoritlisten værd.

Murad Intensive-C Radiance Peel Denne er en peel du virkelig mærker, den kradser lidt, så jeg tænker ikke den skal på sensitiv hud, det har jeg nu ikke, og den virker for mig! udover at serien her dufter fantastisk af en blanding mellem gulerod og appelsin, så føles min hud altid en anelse fornyet efter brug, frisk, opstrammet og ren. Masken her skal sidde på (ren) hud i op til 10 minutter, hvorefter den skylles af med fingrene eller en varm klud - det bruger jeg selv. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar