BEAUTY-ØNSKER | FRA 100-200 DKK

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks farverne på billedet herover er lidt skrappe, det ved jeg godt. Men Jeffree star laver altså et hav af lækre varianter, især farverne watermelon soda, androgyny, doll parts og Masochist er skønne. (de koster 147 kroner stk.) 

Zoeva Contour Spectrum Palette  Paletten her er perfekt til dig der ikke er helt ferm til det med contour endnu, ja anastasia's contour paletter er guddommelige, men med disse betaler du ikke en formue og så er produkterne altså lækre. (paletten koster 135,20 kroner) 

BH cosmetics Shaaanxo Eyeshadow & lipstick Palette Paletten her har jeg faktisk kigget længe efter, den er nemlig lavet af Youtuberen Shaanxo aka Shannon Harris, og faktisk er selveste Kylie Jenner blevet beskyldt for direkte at have stjålet både farver og design til hendes egen første palette ved Kylie Cosmetics. Denne indeholder 9 øjenskygger og 9 læbefarver. (paletten koster 162,20 kroner) 

Gerard Cosmetics Star Powder Måske i allerede kender Gerard Cosmetics? Jeg er ihvertfald fan. Jeg ejer en håndfuld flydende læbestifter fra mærket og kvaliteten er bare i top. Highlighterne her kommer i forskellige farver og toner, og der er nok en der passer enhver hudtone, jeg synes ihvertfald at de er utrolig smukke, se lige pakningen også! (koster 197,50 kroner) 

BH Cosmetics 7 piece Brush set øjenskygge børster kan man vidst ikke få nok af, ihvertfald ikke de lækre af dem og dem til at blende. Vi piger vi ved nok godt at man ikke bare skaber et brunt øjenskygge look med en flot brun nuance... Der skal ihvertfald diverse brune toner til og gerne 5+ og så liiige noget lysere under brynet og den perfekte transition farve som blender looket til UG.... ha ha.... (børsterne koster 126,20 kroner) 

Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray Jeg har hørt SÅ godt om disse setting sprays, jeg har dog endnu ikke prøvet dem selv, ikke destomindre skal de dog have et lille shout-out her på bloggen, lad os da også lige tale om hvor mega cool navnet er???? Jaclyn hill inspireret måske? (koster 133,20 kroner)

BH Cosmetics Nude Rose 12 Colour Eyeshadow Palette Øjenskygge paletten her er rigtig fin og minder mig lidt om naked paletten nr 3, her blot i en budget venlig udgave.. Farverne er fine og æsken kompakt og lige til at tage med sig. Børsten indeni ser faktisk ud til at være et bump up fra den normale kedelige børste der normalt er med i en palette. Smukke farver, smuk pris. (koster 144,20 kroner)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar