BLOGBYCC PÅ INSTAGRAM #3

Følger du mig? @Blogbycc.dk 
  • Dermalogica special cleansing gel - den har vundet mit hjerte! Jeg er doven når det kommer til at fjerne makeup, især om aftenen.... Produktet her kan bruges over hele ansigtet, og fjerner alt fra øjenmakeup til foundation og bryn makeup. Min hud føles fuldstændig ren efterfølgende og jeg bruger faktisk kun et halvt pump til hele ansigtet! 
  • They're real! tinted eyelash primer... I har vidst hørt mig tale om produktet her før, jeg fik det nemlig i en goodiebox. Jeg var desuden SÅ heldig, da min veninde var hjemme fra usa, at hun havde købt full-size versionen til mig i sephora! Hallellujaaa! Egentligt er det ikke en mascara, men tiltænkt under selve mascaraen. Jeg synes nu den står stærkt alene! 
  • Både billede 3 og 9 er af min LF box, hver måned deler jeg billeder af min beauty boxe på instagram, med en lille henvisning til bloggen, hvor man altså kan læse mere. Nå ja, og Goodiebox, som er billede nr 5. (jeg ved godt jeg er lidt bagud i instaposts, men jeg poster altså ikke så tit pt.....)
  • Yndlingslakkerne fra Appeal4 og den herre nice dip n' twist neglelak fjerner fra Billigvoks.dk! Favoritter er de ihertfald. Jeg vil dog ikke bruge lakfjerneren til at fjerne glimmer lakker, kornene bliver nemlig siddende nede i bøtten og vil være til gene efterfølgende... Lærte jeg, ret hurtigt! 
  • Repost af min elskede Candy K fra Kylie Cosmetics. Den kommer på alt for sjælendt! Jeg vil dog ikke være den foruden.
  • Hallo! MAC på nicehair? har i set det?! Nicehair.dk sælger altså MAC cosmetics nu, udvalget er selvfølgelig ikke så stort endnu, men der er løbende nye produkter på shoppen - og så er hjemmesiden jo også kendt for rabatkoder (hvor MAC også er inkluderet!) Hvem siger nej til rabatter på MAC? - der er fri fragt ATM! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar