Lazy Monday Collage

lazy sunday

lazy sunday by camilla-christine featuring ceramic mugs 

En lille Polyvore collage skal i ikke snydes for... Denne beskriver egentlig ret godt min mandag. Det har uden tvivl været en af årets mest dovne dage fra min side af. Jeg brokker mig faktisk slet ikke. Min dag har bestået af gaming, youtube, ansigtsmasker, comfy beklædning, julekager og kaffe samt min lækre nye hudpleje serie fra The Body shops oils of life serie (Det er ikke dårligt at være i familie med en TBS ansat altså!!) 
Tiden er dog nu kommet til at jeg skal rejse mig, jeg skal nemlig ud og spise noget lækker mad med en veninde - sushi! Det bliver godt ovenpå bjergevis af julemad. Friture og fisk, nam nam!
Jeg håber at i har haft en fantastisk jul, og får et endnu bedre nytår. Indlæg med mine gaver kommer snarest - jeg tænker det bliver de beauty relaterede der kommer på bloggen, medmindre i vil se dem alle? MYS! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar