BLOGBYCC PÅ INSTAGRAM #4

Følger du mig? @Blogbycc.dk 
  • Månedens Look fantastic box (indlæg kommer imorgen) byder blandt andet på denne lille øjenskygge stift, super pigmenteret, sidder godt fast og føles let på huden, er ikke vandfast og kan derfor let fjernes med dette. - Fineste rose gold farve. 
  • Et lille øjebliks billede af hvilke produkter der kom på min hud den dag, normalt bruger jeg ikke så meget, faktisk. Men lige den dag følte jeg for at gå all in med både bronzer og contour også. Og lidt candy k lipliner på læberne - nu humøret ikke var til en flydende læbestift.
  • Min bedste veninde var på visit i danmark, og det betyde selvfølgelig amerikanske oreos til mig, på billedet er de med white fudge, afbilledet sammen med en af min fars julegaver fra mig af. 
  • I julegave blev jeg forkælet af min lillesøster, hun arbejder i The body shop og jeg var derfor blevet anbefalet noget hudpleje som jeg valgte at ønske mig. Olien er især blevet en favorit herhjemme, og jeg bruger den hver dag, både morgen og aften. 
  • Smukke og talentfulde @vladamua delte billedet her på instagram, og jeg var derfor nød til at reposte, føj hvor er det lækkert og hvor er hun bare dygtig. 
  • jeg forelskede mig lidt i looket på børsterne fra @Luxiebeauty kvaliteten kender jeg ikke, men hold nu fest hvor er de bare lige mig. Rose gold & pink. I LIKE. 
  • Too Faced blush paletten er noget af det fineste jeg har haft mine fingre i. Jeg vandt den i en giveaway for over et år siden, tror jeg snart det er. Jeg har dog glemt hvor, men tror i lige jeg blev glad?????! Jeg drømmer om at få fingrene i flere produkter fra Too Faced.
  • afbilledet er goodieboxen fra Januar måned, altså årets aller-første goodiebox. Den bød på lidt af hvert, blandt andet en fail af en lipgloss som manglede 'tragten' der sørger for alt gloss ikke ryger ud af tuben - tro mig, det var ikke et kønt syn og jeg var fedtet i dagevis (not, men det lød meget godt). Shoutout til Goodiebox's fantastiske kundeservice som hurtigt fik sendt en ny min vej. 
  • Sidst men ikke mindst var der årets første Lookfantastic box, så fin og med pastelfarvede produkter. Temaet kunne jeg rigtig godt lide, desværre var der ikke nogle af produkterne jeg fik svært ved at ligge fra mig igen, og mange af dem ligger derfor i bytte-skuffen. - Cremen fra Nuxe & brow gel'en fra pixi var dog begge lækre. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar