Nyheder fra Palmolive

Jeg har for nyligt fået disse produkter ind af døren, kokos er jeg ikke fan af, og bliver det aldrig. 
Så den bliver givet videre og vil forhåbentligt glæde en anden. Mint versionen er dog derimod mere mig, og dufter dejligt friskt af fazermint chokolade, som jeg desuden fik med i PR-pakken, mums!

Trods produkterne her hedder Body Butter Wash, er det dog ikke min opfattelse af produktet, jeg ser og oplever dem mere som en gel konsistens, de fugter klart huden og fungere super sammen med min 'loofah', hvor man også når langt med blot lidt produkt. Jeg oplever ikke at duften sidder på huden efterfølgende, og det kan jeg godt lide, så jeg stadig kan bruge mine fortrukne lotion produkter samt. parfume, uden det bliver et mix af dufte, som ikke nødvendigvis fungere sammen.

Jeg ved ikke om disse kommer i body lotions også, men jeg tænker det ville være ideelt af udvikle et sådan produkt, til dem som knus-elsker de forskellige dufte disse shower gels kommer i (body butter wash). Evt. også en spray mist som Victoria Secrets blandt andet har. ???? Stjæl bare ideen Palmolive! ;-)  

Til den rette kunde er produkterne her et godt valg, jeg er dog primært til mere citrus lignende produkter uden alt for meget stads og tilsætning i, som plejer min hud og mine behov. 

Jeg har tidligere prøvet deres andre versioner, blandt andet vanilje, chokolade og jordbær, som nok er primært til det 'yngre' publikum, tænker jeg.


3 kommentarer:

 1. Hver gang du siger, at du ikke kan lide kokos chokerer det mig ;) Må prøve dem begge - men har ikke set de to varianter nogle steder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har traumer fra mine unge dage... Lunken Malibu, Do I need to say more?

   Slet
 2. Jeg er selv helt vild med kokos. Jeg har dog heller aldrig været ude for en uheldig oplevelse med Lunken Malibu.

  SvarSlet