UNICORN Neglelak!?


Nails inc har netop lanceret disse fine lakker, inspireret af eventyrenes enhjørning! Lad os bare slå fast at netop den trend har hærget beauty-verdenen de sidste par måneder, så vidt jeg ved - startede det hele med den der frygtelig grimme regnbue agtige highlighter???? Efterfølgende kom børsterne, og nu (helt naturligt faktisk) kommer lakkerne, noget der giver rigtig god mening! 

Begge lakker er med lækker holografisk finish og har en 'farveskiftende' effekt alt efter lyset. Jeg er især vild med den brune/lilla/pink farve - Øh ja, hvordan beskriver man lige en holo lak?! 


De kan fåes på Sephora.com fra 18/4-17, om der er senere lancering i de danske butikker ved jeg ikke. Lakkerne er et sæt og har en pris på 15$ - jeg tænker dog at de vil runde de cirka 200-300 kroner her i Danmark, taget udgangspunkt i hvad man normalt betaler for en Nails Inc lak i Danmark. (145 kroner stykket) 


3 kommentarer:

 1. Fine lakker, men de er nu IKKE holografiske.. ordet er iriserende:)

  SvarSlet
 2. PS: Hvis du har 8 minutter, giver SimplyNailogical hér underholdende udtryk for frustrationen over at de forskellige termer forveksles så hyppigt:
  https://www.youtube.com/watch?v=r3k7tjs-mXk
  Jeg synes at iriserende effekt er fint - det irriterer mig bare når marketingsfolk kalder det for holografisk blot fordi det er det seneste buzzword:p

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kiggede faktisk også lidt ekstra da jeg så den var beskrevet som en holo-lak, men det må Nails Inc jo selv om, det er nok som du skriver for at være med på 'trenden' :-) Hende kender jeg godt, hun er sjov - Holosexual som hun vidst plejer at kalde sig!

   Tak for din kommentar Else!

   Slet