Alt-i-en Ansigtsrens bliver til Micellar Water

En gammel kending herhjemme, så gammel at jeg nok har brugt produktet i 10 år snart - vil jeg tro. Alt-i-en ansigtsrens har stået på min hylde i mit barndoms hjem siden jeg begyndte at bruge makeup, med start i en periode i mit liv hvor jeg havde lidt ekstra meget sort om øjnene. Produktet her har jeg altid brugt til at fjerne makeup, i hele ansigtet. Jeg har aldrig oplevet irritation eller andet ved brug. Jeg er personligt ret stor fan af lette løsninger, og det ER produktet her altså. To vat rondeller og rensen her, så kan man altså fjerne makeup fra hele ansigtet inklusive øjeområdet, hvor du selvsagt skal være lidt ekstra forsigtig når du arbejder produktet ind, jeg tager det som regel i en bevægelse nedadgående, for at skåne både bryn og vipper (først nævnte har jeg ikke vanvittig mange af....) 

For produktet betaler du 49,95 for 250 ml, lige nu på tilbud til 34,95
Micellar wateren findes desuden i 500 ml som står til 69,95 (fast pris.)  Den rosa version er uden parfume og er til dig med sart og tør hud, som trænger til lidt ekstra omsorg, produktet er desuden svanemærket. Jeg har altid været fan af den blå, som er den originale.

Hvad tænker i om at Matas re-lancerer en gammel klassiker med nyt navn? Jeg kan desuden se at der er afvigelser i ingredienslisterne, når man sammenligner det nye og det gamle produkt - det skulle eftersigende ikke have nogen effekt på produktets kunnen - jeg har ihvertfald ikke bemærket noget. Men tjek lige en ekstra gang, i tilfælde af at der er ting du er overfølsom overfor. Jeg tænker personligt at jeg vil skifte over til den rosa version, ikke at min hud er sart, men hvorfor putte unødig parfume i ansigtet?

Alt i en ansigtsrens kan købes (ved ikke hvor længe endnu?) HER // Micellar Water kan købes HER 
Indlægget indeholder Affiliate links. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar