MY MOMENTS | Multi-masking!?+GIVEAWAY

Kæreste piger, det er efterhånden noget tid siden at to ud af de tre masker på billedet herover landede i min postkasse. Jeg tænkte at nu var det på tide at vise produkterne frem samt. komme med en lækker lille Giveaway. Måske du allerede kender konceptet multi-masking? Det handler i bund og grund om at bruge forskellige masker for at sammensætte en behandling der er god for netop DIN hud. Multi-masking kan bruges entet trinvist eller samtidigt på bestemte områder (bemærk dog det er nemmest at virketiden er det samme hvis du område behandler med flere produkter) 

Jeg ville behandle således 1, 2 & 3 (jeg har kombineret, til tider tør hud) 

1) Feeling Beautiful Face Scrub en ny opdagelse for mit vedkommende, det er nemlig en scrub maske, og de af jer der kender mig rigtigt godt ved at jeg er en sucker for en god og måske også lidt hård scrub....! Denne er skånsom dog, men når man multi-masker er det nok mege godt ikke at trætte huden helt ved at køre lige på og hårdt. Denne er god til dig med tør hud og har du ligeledes sart hud ville denne og trin 3 være helt fint til dig. Vil du vove dig ud i en dybderensende kul maske kan du dog også indkludere step 2. Masken her indeholder olier og bruger du den alene (som man jo sagtens kan med alle disse masker) Anbefaler jeg at du renser efter med en sæbefri cleanser efterfølgende eller noget ansigtsrens. Masken efterlader nemlig en hinde som jeg personligt ikke er vild med at kunne mærke på min hud, derfor skyller jeg altid ansigt og hals efter med min yndlings rensegel og topper af med en facemist - gerne love age defence 01 misten fra Karmameju 

2) Clarifying Deep Cleansing Coal Mask Jeg har haft gode erfaringer med masken her i forhold til at holde en stabil fugt balance i min hud, altså sørge for at jeg ikke over producere en masse fedt - det skyldes blandt andre dette produkt. Jeg plejer at hoppe lidt rundt i hvilke masker jeg bruger, men det er sjælendt kun én af gangen. Jeg føler at masken her virker allerbedst for mig når jeg træder ud af badet og porerne titter ekstra frem. Jeg lader den ofte sidde på fra jeg stiger ud af badet til jeg har gennemført mine andre baderutiner, f.eks. sugekop behandlinger, tandbørstning og at fugte kroppen. Haps så er den klar til at skylles af. God ren kul maske, uden alle mulige grimme og unødige ingredienser, det kan jeg godt lide. Kan anvendes i hele ansigtet op til tre gange ugentligt - undgå dog det sarte område omkring øjnene.  

3) Boosting Vitamin Gel Mask Denne har jeg nok forsømt nogle gange, men når jeg har husket den har den altså gjort noget magisk for min hud, især den der er trist og halv tør på kinderne. Masken her kan bruges som jeg (som sidste trin) eller alene 1-3 gange ugentligt, jeg har ofte kunne nøjes med en gang. Når overskuddet har været højt og jeg har været god til at huske mig selv lidt ekstra, så kommer denne på afsluttende. HUSK NU AT FORKÆLE JER SELV - Masker, negle, en god body scrub & lotion  er det der gør at jeg føler mig godt tilpas i min krop. 

Alle produkterne kan findes i Matas samt. på matas.dk som ligenu har 25% når du køber 2 fra #mymoments serien. 

GIVEAWAY! 

HOP IND PÅ INSTAGRAM OG FØLG INSTRUKSIONERNE PÅ BILLEDET

Produkterne er sendt til test uden aftale om indlæg eller ydelser, jeg viser blot de produkter frem som jeg godt kan lide eller ønsker at omtale. Indlægget kan indeholde affiliate links som kan give mig provision ved et eventuelt salg. -Camilla Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar