BLOGBYCC PÅ INSTAGRAM #5

  • Jeg fandt endelig en vinder (i ved hvor utålmodig jeg er, og jeg rykkede derfor også konkurrencen en uge frem). En lille 'lyn' konkurrence, hvor overvældende mange deltog, samt. jeg kom over 2000 følgere på instagram. 
  • Goodieboxen var denne måned lavet i samarbejde med Hvisk, en box hvor jeg knus-elskede indholdet men var skuffet over indslaget fra Hvisk's side af. Jeg tænker at når navnet kommer på boxen og man gør meget ud af det, at en rabatkode er et lidt ærgerligt indslag. Personligt ville jeg nok nærmere ønske mig smykker eller en rabatkode på f.eks. 100 kr, ved køb af smykker for 200. eksempelvis. Det ville motivere mig til at finde flere ting at købe samt. at besparelsen gør det dét værd. - Jeg husker en box i samarbejde med Jane könig hvor man havde valgt at ligge smykker i 100 af boxene, eller noget i den stil, det gjorde det lidt spændende! 
  • Tid til Giveaway! Jeg fik tilsendt dobbelt af maskerne fra My Moments By Matas, og valgte derfor at give dem videre til en af jer. Jeg skulle blot have et tip retur om hvad i gør for at være gode mod jer selv. Fra alt til god søvn, vand, et frisk lag neglelak og kaffe. 
  • - Maskerne jeg fik tilsendt skrev jeg også lidt om, tidligere på måneden. Jeg nævnte også konceptet multi-masking. Læs det her.
  • Fra månedens Goodiebox kom et produkt fra Benefit, et af dem til brynene. Og dem er jeg ret så glade for. Denne gang var produktet en bryn gel, selve indholdet og produktet i sig selv er jeg glad for. Men netop rejsestørrelsen og den korte hals på børsten gør den noget svær at arbejde med. Jeg skal have investeret i en fullsize. 
  • Boxene fra Look fantastic ses på både billede 6 & 9. Boxen elsker jeg, især scrubben som var i boxen var helt fantastisk. Men øv hvor er jeg træt af deres levering. De sidste par måneder har de nemlig 'fucket' total op i mine leveringer. Jeg har derfor fået boxen 2-3 uger senere end alle andre (kan se andre danskere har samme problem) men når man anmelder boxen og samtidigt gerne vil overraskes af indholdet er det godt nok øv allerede at have set det på instagram.. ØV BØV Lookfantastic. 
  • Måneden blev også brugt på mit første visit på Lucky Sushi i Køge. Det var en stor success og jeg kom allerede igen ugen efter. Mums siger jeg bare. Jeg har før været på massevis af Running sushi restauranter, hvor maden kommer kørende på et bånd. Konceptet her var dog at man fik en brochure og skulle udvælge hvad man kunne tænke sig, og så kom de med det. Noget anderledes men jeg er altså fan. 
  • Matas Lancerede også nogle limited edition flasker til deres granatæble serie. Her billede af showergel og lotion. En gammel favorit som jeg tager i brug igen og igen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar