Juni ønsker og køb!

FASHION
Jeg har online 'shoppet' igen, forstået på den måde at jeg har siddet og rå-savlet over en masse herligheder inde hos polyvore, lagt i kurven på enkelte sider og ikke købt noget. Man kan vel drømme. Jeg har nok indset at jeg skal igang med en opsparing igen, og derfor er jeg igang med en større læringsproces herhjemme - nemlig at begrænse mig. Mit minimum er 1000 kroner på opsparingen hver måned, gerne mere. Og så kan jeg ellers tillade mig hvad jeg vil med resten. Jeg har dog brugt hele mit juni snolde-budget allerede, da jeg både har shoppet online igår og desuden faldt lidt for The body shops 30 % på alt tilbud - ja det er desværre ovre nu, men det kunne jeg ikke stå for. 

Ovenstående collage symbolisere nu meget godt hvad jeg godt kunne tænke mig for den kommende måned, noget har jeg allerede anskaffet mig, som blandt andet min yndlings bade serie fra The Body shop - fuji green tea! MUMS. Jeg har for nyligt også fået nye ting fra Benefit hjem, især deres bryn produkter og deres They're real tinted primer er jeg vild med - og når nu de begge lå i en beauty box fra sidste måned var jeg all set. 

Lad os da også lige snakke om hvor mega cute toppene på billedet fra Esprit er? OG SKOENE. I die. Jeg var forbi butikken i forrige uge og gik altså hjem og kiggede videre på deres hjemmeside, jeg synes personligt butikker kan være ret svært at overskue ift. at finde nyt tøj. Nok også derfor jeg så ofte vælger at blive hjemme og klikke tingene hjem fremfor at skulle ud og stå i en butik og prøve. 
Jeg ville ønske at jeg skulle ud og rejse! Desværre har jeg ikke nogen at rejse med, og jeg synes ikke lige jeg er klar til at tage turen alene - slet ikke med low-key fly angst. Kufferterne på min collage er fra Calpak og jeg ved ikke lige hvor i DK de kan købes, men de kan bestilles via. Nordstrom som jeg fandt link til via. polyvore hvor jeg oftest laver mine collager. Der er dog MASSEVIS af lækre kufferter derude, også i rose guld ligesom dem på billedet. Tjek evt. din nærmeste NEYE som jeg ved har et udvalg af kufferter.Ingen kommentarer:

Send en kommentar