Look Fantastic Beauty Box | JULI 17


SÅ er jeg hjemme fra 'ferie' igen. Jeg har hus-sittet mine forældres hus, mens de har været i Grækenland, og nu er jeg endelig tilbage i min egen lejlighed - intet er så godt som at være hjemme, hvis i spørger mig. Look fantastic boxen lå derfor et par dage og ventede på mig, før jeg nåede at hente den, men nu er jeg klar! Temaet for månedens box er Pretty in Paradise - som egentligt rummer et lille ferie kit, til dem der skal være hjemmefra, hele boxen har samme tema og alle produkterne giver egentligt mening her. 

MOROCCANOIL Hydrating Styling Cream fantastiske moroccanoil er tilbage, personligt har jeg kun prøvet deres olier som er #todiefor. Produktet her er en styling cream, som altså puttes i fugtigt hår efter bad, en lille mængde rækker langt, især hvis du fordeler det mellem fingerspidserne inden påføring. Produktet skulle hjælpe med at holde på eventuelle krøller andet anden styling, jeg har dog ikke forsøgt mig med krøller endnu. Det burde jeg dog! da krøller har det med at glide ud af mit hår som ingenting. Produktet dufter dejligt, som de andre produkter fra mærket. Mums. 

MIMITIKA Sun Cream SPF 50 jeg venter lidt på at bruge denne, jeg er vel ikke den eneste der drømmer om hedebølge i dk? og gerne nu, da min ferie slutter om en lille uges tid. ØV BØV. Jeg drømmer mig væk til efteråret, og en god solcreme er altid godt. Jeg er dog ofte lidt kritisk når det kommer til ansigts solcremer, da jeg gerne vil have en der ikke efterlader mig skinnende og fedtet. En der lever op til mine favoritter fra Piz Buin og Vichy. Jeg giver ihvertfald denne et forsøg når vejret tillader det. Produktet fungere desuden som dagcreme samtidigt - velplejet hud og beskyttelse i ét. Duften er jeg ikke vild med, men det føles dejligt på huden. 

REGENERATE Toothpaste tandpasta der lover at genopbygge emaljen? - det har jeg altid hørt ikke var muligt!? Det er nok et af de produkter jeg ikke får brugt, da jeg har en overfølsomhed overfor det meste tandpasta, som gør jeg får sår i munden (not nice). Det lyder dog smart, hvis det rent faktisk er muligt? Vil personligt hellere have noget der bleger dog. 

HOT MAKEUP LARGE BRONZER jer der kender mig, og mine indlæg, ved at jeg egentligt ikke er fan af at tale negativt om produkter, så skal min holdning altså virkelig være passioneret. Jeg er dog nød til at sige at produktet her, slet ikke falder i min smag og i min mening slet ikke høre til i boxen her. Hot makeup husker jeg som værende noget man kunne købe for en 5'er i en rodebunke i bilka. Bronzeren her får mig til at se beskidt ud, istedet for at give mig glød, hvilket er rigtigt ærgerligt. Jeg er til at starte med slet ikke fan af bronzere der indeholder hverken shimmer eller er rød tonet, som denne er. Måske den ville fungere som body bronzer? i dont know, den høre ihvertfald ikke hjemme på mit ansigt. nope. 

JELLY PONG PONG Bare Necessities Highlighting Pencil penslen her er et 4-i-1 produkt, Skulle fungere både som eyeliner, illumintator, concealer og øjenskygge base - skal jeg være helt ærlig, så kan jeg faktisk kun forestille mig produktet være funktionelt som værende øjenskygge primer, produktet føles nemlig tilpas sticky, som en øjenskygge primer helst skal være. Som concealer/highlighter vil den være ALT for lyserød, Produktet sætter sig desuden i HVER en rille jeg har på min hud, og det er altså ikke et godt træk når man er på jagt efter en concealer. Jeg er ikke imponeret. Ideen om produktet, kan jeg godt lide, et produkt man kan have med sig, som faktisk dækker flere behov ind - kan du få produktet til at fungere for dig, er det jo bare fedt.

COWSHED Chamomile Refreshing Toner With Spritz Cap Cowshed laver lækre bade produkter, så meget ved jeg. Toneren her har jeg ikke fået prøvet endnu, da jeg lige har nogle andre jeg skal igennem først. Jeg ville dog ØNSKE at prøve formen - som navnet antyder også havde en spritz cap. Da jeg, som i nok ved, er vild med diverse face mists. Jeg er total vild med ideen. Jeg giver denne et go når jeg når så langt, ha ha. Dufter dejligt og syrligt, just how I like it. 

Boxen kan købes hos Look Fantastic


Ingen kommentarer:

Send en kommentar